Costa del Daphne voorstellen.

Toen ik op vakantie was afgelopen december kreeg ik een berichtje van Daphne, of ik wellicht openstond voor een leuk voorstel, het betrof het stylen van een appartement. In Spanje, Alicante – Costa Blanca wel te verstaan. Ik was natuurlijk op vakantie, had nog afgesproken met het gezin om even geen werk gerelateerde dingen te doen maar dit kon ik niet laten lopen! En dat vonden zij gelukkig ook. Dus bij deze, mag ik aan jullie voorstellen, Costa del Daphne! 

 

 

Nieuwe uitdaging. 

Ik heb Daphne dan ook geantwoord dat ik dit voorstel wel zag zitten en graag meer informatie ontving. Ik was gelijk enorm enthousiast natuurlijk! Zo’n aanbod krijg ik niet dagelijks. Daphne liet mij via mail weten waar het precies om gaat.

Daphne woont en werkt in Spanje en runt samen met haar geliefde een bedrijf dat huizenprojecten ontwikkelt onder de naam Bellahouse.es. Sinds kort zijn ze een YouTube kanaal begonnen alsook een Instagram account onder de naam Costa del Daphne waar je naast het volgen van hun projecten ook een inkijkje krijgt in het dagelijks leven van Daphne en haar gezin. Een superleuk concept, ik vind het altijd veel leuker om naast interieur/wonen ook de mens achter een account te leren kennen.

 

 

ingang appartement complex

 

 

Edificio Valentina.

Voor een van de projecten genaamd ‘Edificio Valentina’ had Daphne het idee opgevat om 7  appartementen te laten stylen door interior-lovers waaronder ik dus! Hoe cool is dat! Naast mij gaan ook Jellina Detmar, Yvonne Kwakkel, Klaas Hogeweg, Mariëlle Wielheesen  Elisah Jacobs en Tatjana Foekema een appartement inrichten. We gaan hier natuurlijk uitgebreid verslag van doen op Social media, met name Instagram of via onze blogs/YouTube kanalen. We gaan ieder ons eigen sausje over de appartementen gieten en nemen jullie via onze kanalen mee!

 

 

 

Mijn avontuur volgen via Daphne!

Ik loop over van ideeën, heb er enorm veel zin in. Ik ben ook wel een beetje zenuwachtig want ik heb het appartement nog niet in het echt gezien. Maar ik ga er vol in zoals ik meestal doe en ga het gewoon rocken! Ik ben net als Pipi wat dat betreft, ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. 😊 Daarnaast is Daphne een super relaxte dame en heeft voor een tof programma gezorgd. Ik ben in goede handen!

 

 

Willen jullie op de hoogte blijven van dit avontuur hou dan het Instagram account van Daphne in de gaten en abonneer je even op het YouTube kanaal Costa del Daphne. Daar komen de leukste filmpjes voorbij en straks ook een van mij! Ga ik ondertussen nog even een vreugdedansje doen want ja ik weet heus wel dat ik een bofkont ben 😉

Liefs, Andrea

11 Comments

 • Deense zomer januari 17, 2020 at 6:54 am

  Dit is echt wel een droomopdracht! En natuurlijk ga jij het rocken! Ik twijfel er niet aan! Wanneer vertrekken jullie? Liefs Linda

  Reply
  • Andrea januari 17, 2020 at 8:53 am

   Ja echt zo tof dit! We vertrekken maandagochtend de 27e 🙂 X

   Reply
 • Sylvia style_by_syl januari 17, 2020 at 7:53 am

  Wauw, wat ‘n supergave klus! En dat kan jij zeker! Het wordt vast supermooi en veel plezier ook alvast met deze meiden!

  Reply
  • Andrea januari 17, 2020 at 8:54 am

   Ja ik heb er zoveel zin in! 🙂 Dankje Syl! X

   Reply
 • Reina januari 17, 2020 at 9:22 am

  Dat is bepaald geen straf! Fijn is het wanneer je werk een uitdehandgelopen hobby (niet denigrerend bedoelt) is en je er zo veel plezier uit kan halen. Geniet Andrea.
  Liefs, Reina

  Reply
  • Andrea januari 17, 2020 at 9:29 am

   Dat ga ik zeker doen Reina! X

   Reply
 • Carla januari 17, 2020 at 12:39 pm

  Jaaaa mennnn hoe gaaf zo’n droom opdracht ! zo leuk omstraks met jullie mee te kijken !
  Heeel veel plezier jullie !
  ❤️

  Reply
  • Andrea januari 17, 2020 at 3:20 pm

   Ja! Echt enorm veel zin in!! X

   Reply
 • Tatjana januari 17, 2020 at 12:46 pm

  Zo kneiterveel zin in An! Villa kakelbont maar dan stylish it will be!

  Reply
  • Andrea januari 17, 2020 at 3:20 pm

   Yeah!! Daar gaan we voor! X

   Reply
 • Edificio Valentina, stylingklus in Spanje. - LivingHip februari 4, 2020 at 6:10 am

  […] om aan de slag te gaan voor Daphne @costadeldaphnee die ik al eerder voorgesteld heb in een blog. Reuze benieuwd met een berg aan inspiratie en ideeën kwam ik samen met Yvonne, Elisah, Klaas, […]

  Reply

Leave a Comment