Mijn relaas week #20

Ik had een topweek. Ook had ik gisteravond de hele weekblog over deze top week klaarstaan. Dat was ook enorm top maar deze ochtend (maandagochtend) was de blog foetsie, weg, nergens meer te vinden. Ik moest hem nog editen maar helaas. He is gone en daar baal ik wel even van op deze mooie maandagochtend! Niet opgeslagen? Ik sla altijd alles op maar ik was ook wel moe dus dat zou kunnen.

Dilemma want leuke week gehad, Flexa event, uitje naar Fam flowers farm en als kers op de taart was Kim met Roel en Soof en Glenn er dit weekend! Ik wil wel overnieuw gaan tikken nu maar ik heb ook een geheugen als een zeef. Vandaar dat ik ook altijd steekwoorden opschrijf of in de ochtend gelijk de dag van tevoren neerschrijf. Zal ik gewoon kijken wat er nog hangt? Komt tie!

Maandag… ja ik weet niks meer. Nou ja niet helemaal waar want ik had maandag een belafspraak met Marijn Burie de P.A. van Dr. Nora Hendriks. We gaan samen kijken wat we kunnen doen aan mijn overgangsklachten. Zoals ik al eerder in deze blog beschreef heb ik last van een aantal dingen. En dat wil ik aanpakken. Ik vind het is echt absurd dat er zo weinig persoonlijke verhalen te vinden zijn. Er is wel wat informatie te vinden maar veelal geschreven vanuit wetenschappelijk/medisch of commercieel oogpunt. Zeker over Body-identieke hormonen kan ik amper een persoonlijk verhaal vinden.

Ik wil graag dit hele proces vanaf het begin tot het eind documenteren op een eerlijke en heldere manier. Wat zijn body-identieke hormonen. Wat kunnen ze voor mij betekenen en hoe verloopt de zoektocht naar de juiste behandeling voor mij. Zoals de meeste weten ben ik nogal voorzichtig geworden met medicatie. Ik vind het dan ook echt heel spannend. Ik plaatst later deze week mijn tweede blog over de overgang en wat meer informatie over Dr. Nora Hendriks en waar ik in ga duiken.

 

Dinsdag was het event van Flexa. Hier kijk ik altijd enorm naar uit! Het was een topdag met top gezelschap en de prachtige nieuwe kleur van het jaar ‘Brave Ground’ viel bij mij goed in de smaak! Ik schreef een blog over het event en binnenkort ga ik aan de slag op de slaapkamer met de kleur. De hele kamer krijgt een metamorfose dus daar heb ik wel zin in! Het was echt weer een hele happening en goed georganiseerd en rekening houden met Corona. Leuk ook om Mindy weer eens te zien waarmee ik iets leuks ga doen in de maand oktober! Snel meer hierover!

Woensdag was een drukke dag maar er was weinig wat boeiends om over te schrijven.

Donderdag was net zo’n dag, geen boeien te vinden. (Daar sneak ik mij mooi tussenuit he)

Vrijdag was het feest! Eindelijk kon de afspraak – die ik al 2 keer had moeten verzetten – doorgaan om een bezoek te brengen aan Fam flowers farm. Mijn vriendin Marieke ging gezellig mee! We aten van tevoren een fijne lunch op het strand bij Tulum waarnaar we door reden naar de bloemen! Ik hou er zo van, van bloemen. Niet alle hoor – ik durf het amper op te schrijven maar ze heten toch echt zo -Afrikaantjes bijvoorbeeld vind ik echt lelijk. Ook houd ik niet zo van die kelkblommen. Moet ik altijd aan het kerkhof denken.

Zaterdag kwam de familie. Kim en Roel met Soof en Glenn. We hebben gegeten, gedronken, gelachen en spelletjes gedaan. Ook mocht ik op Instagram een winactie erop gooien om een elektrische fiets te winnen! Ik doe niet snel Give – Aways meer omdat je er tegenwoordig mee stuk gegooid wordt en ik ook het idee heb dat mensen het steeds minder waarderen. Ja denk ik echt, de markt is verzadigd en mensen worden niet meer snel warm of koud van Give-aways maar zo’n fiets, dat wil je toch? Ja het is werk voor mij en nee ik krijg geen fiets maar betaald om de Give – Away te promoten. Kreeg ik vragen over, dus dan weten jullie het nu. Kreeg ik maar zo’n fiets, haha! Lijkt me ideaal!

Ik heb weer enorm van mijn kleinkind Soof genoten. Ze groeit echt hard en begint haar eerste lachjes te geven. Zo vertederend als ze een scheef gezicht trekt in een poging breeduit naar je te lachen! Ik heb ook het idee dat ze mij of mijn stem ook al kent, ik vind het erg belangrijk om een goede sterke band met haar op te bouwen. Ik wil dat ze zich hier net zo thuis voelt als bij haar eigen thuis. Dat ze zich door opa en oma heel erg geliefd voelt. Teun heeft geen opa’s en/of oma’s meer. Ik vind dat echt een gemis voor hem. Alle extraatjes, knuffels en liefde wat je kan vinden bij je grootouders moet hij missen. Dat willen we niet voor Soof. Moeten we wel blijven ademen, Peet en ik.

Zondag heb ik dus een blog geschreven die nu foetsie is. Je moet weten, al mijn ziel en zaligheid leg ik in de blogs, ik baal dan ook nog steeds al is deze blog ook wel oké geworden. De vorige was volgens mij beter geschreven. Ik heb een planner nodig, iemand die deze chaoot wat structuur kan bijbrengen. Wat zou het heerlijk zijn om alles ordelijk te hebben! Mapjes voor de zakelijke foto’s, de blogs, mijn facturen, de opdrachten, privé foto’s, bestanden en de hele mikmak. Wat zou dat lekker zijn ja, maar dat heb ik niet en zal ik ook niet deze week gaan maken.

Zijn daar ook mensen voor in te huren? Die je computer ordenen en je uitleggen hoe jij dit ook kunt bijhouden? Zodat ik overzicht hou en niet mijn blogs kwijtraak, of foto’s of andere bestanden? Als je de tip hebt voor mij laat dan een berichtje achter hieronder! Ik ben je eeuwig dankbaar 😊

Toch weer gelukt, al ga ik nu toch weer op zoek naar mijn verloren blog, ik kan dat zo niet hebben! Als ik hem vind plak ik hem gewoon hieronder.

26 Reacties

 1. Haha benieuwd of je hem vindt. Maar ik zou dus niet zonder mapjes kunnen werken hoor, ben echt van de mapjes en lijstjes. Die bloemen zijn ook zo prachtig groot die jullie meegenomen hebben, echt heel mooi. En Soof, zo petieterig nog steeds, echt een meissie. Fijne dag nog lieve Andrea. Liefs

 2. Je kunt wel zien dat er veel bloed, zweet en tranen in deze blog zit . Fijne nieuwe week Andrea en anders voor de zekerheid maar alles op klad uitschrijven deze week… X

 3. Haha plak ik ‘m gewoon hieronder. Wat super tof dat jij en Mindy iets gaan doen. Heel benieuwd. Is het iets waar mensen aan mee kunnen doen? En die overgang nee daar snap ik ook niks van dat daar zo weinig persoonlijke verhalen over te vinden zijn. Alsof het een enge vieze ziekte is. Doe daar lekker nooit wat op uit. Ik gooi het open en bloot op tafel. Warm dat die andere het krijgen (geintje). Heerlijke blog weer mop ♡♡

 4. Heel benieuwd, nou eigenlijk meer nieuwschierig wat je met Mindy gaat doen. Staat er een beetje gek maar je snapt me hoop ik 😉
  Ik wens je een mooie nieuwe week Andrea.

  Liefs
  Daan

 5. Zó irritant wanneer iets foetsie is waar je hard aan gewerkt hebt…
  Mooi dat je de overgang shizzle verder gaat uitdiepen, er moet meer ruchtbaarheid voor komen. Elk ouder meisje krijgt er immers mee te maken vroeg of laat.
  Het is dat we niet bij elkaar om de hoek wonen, had me anders graag opgeworpen als jouw personal assistent 🙂 Gek op orde.
  Mooie week lieverd x

 6. Oohh vreselijk zeg….maar aan mij heb je helemaal niks! Ik ben de grootste digibeet op aarde

  Op de maandagochtend na was je week wel tof zeg!

  Ik vond het überhaupt knap dat iemand blogs kan schrijven, ik ben altijd bang dat niemand het boeiend genoeg vindt, dus dan schrijf ik maar niks

 7. Alles kwijt daar wordt altijd zo hopeloos van. Pas voor m’n werk een meesterstuk geschreven maar de dag erna alles weg in de wereld van it! Zooooooo irritant hè! Maar goed deze is ook leuk want gelukkig draai jij je hand er niet voor om.
  Overgang, oma, blommen, fietsen, alles tof. Ik wacht lekker weer een weekje op een fijne nieuwe blog. Ciao bella

 8. Jammer van alle leuke opgeschreven verhaaltjes.
  Geen idee wat we missen aan je eerste blog , en dat maakt mij ook niet uit want dit herkans stukje Is zo leuk en vlot geschreven.

  En dan de overgang:
  Fijn die openheid.
  Voor iedereen die er mee worstelt.
  Een verademing en herkenning.

  Veel succes met het restylen van je slaapkamer.
  Met het boodschappen doen terwijl je iemand eigenlijk zo hoppa tussen de tomaten wil duwen.
  En succes met het safen van je blogs.
  Lieve groetjesvan mij xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *