Het jaar is voorbij en ik kijk terug op een mooi jaar. Afgelopen jaar ben ik vol gegaan voor het bloggen. Gelukkig is gebleken dat jullie mijn blogs graag lezen. Ik mag elke maand rekenen op een vaste groep lezers en het bezoekersaantal groeit ook elke maand! Waarvoor dank lieve jullie. Ik vond het dan ook een leuk idee om op de valreep van 2019 mijn top 5 best gelezen blogs van LivingHip 2019 met jullie te delen.

 

1. FAKE VOLGERS VERWIJDEREN VAN INSTAGRAM.

Met stip op nummer 1 staat de blog over hoe je fake volgers kunt verwijderen! Deze blog wordt nog steeds heel veel gelezen. Het houdt ons toch bezig die fake volgers. Ik moet toegeven dat ik het programma wat ik beschrijf al een hele tijd niet meer gebruikt hebt. Niet omdat ik het niet meer geloof maar meer uit laksheid, oeps!

 

2. TRANQUIL DAWN IS DE NIEUWE FLEXA KLEUR VAN HET JAAR 2020.

Op nummer 2 staat de blog over de nieuwe kleur van het jaar 2020 van Flexa. En dat vind ik best opmerkelijk omdat de blog dateert van 11 september! Deze blog is dan ook echt heel veel gelezen. Heb jij hem ook al gelezen?

tranquil dawn kleur van het jaar 2020

3. REVIEW GEURWOLKJE.

Dan de nummer 3, dat is de review over Geurwolkje geworden! En dat verbaast me dan weer niet. Het is een van de Instagram hits van het afgelopen jaar. De een noemt het de eenheidsworst van Insta maar ik noem het een commercieel goed opgezet plan de campagne. Waar ik dan wel weer bewondering voor heb! Daarnaast gebruik ik ze ook echt. Het ruikt gewoon ontzettend lekker ook 😊

4. FLEXA TRENDKLEUR 2019 SPICED HONEY.

Op nummer vier de blog over Flexa kleur van het jaar 2019, dat was de kleur spiced honey. Ik geloof dat je de kleur of mooi vond of echt afschuwelijk! Ik heb hem eerlijk gezegd niet erg lang gehad maar dat lag niet aan de kleur. Ik heb een muur in de woonkamer waarmee ik experimenteer qua kleur dus bij een leuke nieuwe samenwerking/opdracht is deze muur meestal aan de beurt.

 

5. FOTOVERSLAG EVENT RIVIERA MAISON. 

En tot slot de laatste uit dit rijtje, nummer 5, is het fotoverslag over het event van Riviera Maison. De foto’s zijn ook veelvuldig gedeeld op Pinterest. In het nieuwe jaar komt er snel een blog over het laatste event wat ik mocht bezoeken, dus stay tuned!

Dit waren mijn best gelezen blogs van het afgelopen jaar. Conclusie voor mij is dat de combinatie schrijven over interieur maar ook bijvoorbeeld over Instagram best werkt. Want op plek 7 & 9 staan blogs over Instagram. Met het vooruitzicht op leuke samenwerkingen over interieur maar ook workshops over Instagram die eraan zitten te komen denk ik dat ik gewoon lekker doorga op deze voet. Bedankt voor het lezen en jullie leuke, lieve en enthousiaste reacties op mijn schrijven 😊

Liefs Andrea

6 Reacties

  1. Hey lief, ik lees al jouw blogs graag. Jij schrijft heerlijk en tips and tricks zijn altijd handig. Toch had ik ook wel gedacht dat de blog over Instagram, bewerken en filteren van foto’s in de top 5 van meest gelezen zou staan want ik denk dat heel veel mensen hun foto’s bewerken en het niet allemaal toegeven. Heel veel mooie schrijf momenten voor 2020 lieve Andrea.

    Dikke XXX, Yvet

  2. Ik heb ze allemaal even gelezen! Erg leuk!
    En dat ga ik vaker doen. Ik vergeet dat een soort van gauw.. dan denk ik.. oooh kijk straks wel effe en dan… niet dus.

    Je hebt er een lezer bij!
    Fijne dag Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *